Kreta

Op zon vakantie naar Kreta

Sommige mensen zeggen dat Kreta de laatste stop van de Middellandse Zee is – maar dit is niet waar. Er zijn veel plaatsen aan de Middellandse Zeekust die het ontdekken waard zijn, zelfs als je er al eens bent geweest.

Kretenzers staan bekend om hun gastvrijheid en er is veel te ontdekken op Kreta. Of u nu op zoek bent naar een last minute vakantie of een luxe vakantie, dit eiland zal u niet teleurstellen!

Kreta, een populaire toeristische bestemming, is een uitstekende keuze als u de prachtige stranden van Europa wilt bezoeken. Het is ook beroemd om zijn archeologische vindplaatsen.

Het land heeft prachtige stranden en lijkt op het eerste gezicht erg duur, maar als je eenmaal dingen begint te verkennen, zul je merken dat het toch niet zo duur is.

Heb je je vakantie naar Kreta al geregeld? Dan is het nu tijd om de meest populaire stranden te bekijken.

Koukouvagia-strand:

Dit is een zeer populair strand en is te vinden in het zuidwesten van Kreta. Het is een kiezelstrand met een geweldig uitzicht op de Libische Zee en een heerlijke sfeer. U kunt ligbedden en parasols huren voor € 10 per stuk of € 12 in het hoogseizoen. Er zijn ook enkele leuke restaurants in de buurt als u zin heeft in iets anders dan uw gebruikelijke lunchsnack.

Agios Nikolaos:

Dit is een van de beroemdste stranden van Kreta en staat bekend als een van de beste surfstranden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *