Malediven

Ontdek de Malediven

De Malediven zijn een populaire toeristische bestemming in de Indische Oceaan. Het is een archipel van meer dan duizend eilanden, met een gemiddelde hoogte van slechts twee meter boven de zeespiegel.

De Malediven zijn het duurste land om te bezoeken in India, maar het is elke cent waard. Als u niet zo van het bezoeken van dure landen houdt, kunt u overwegen uw vakantie door te brengen in buurlanden zoals Sri Lanka of zelfs Thailand, die veel waar voor uw geld bieden.

Populair vanwege zijn luxe resorts en dure prijzen, biedt het nog steeds een verscheidenheid aan betaalbare accommodatie-opties die kunnen worden gevonden met een snelle zoekopdracht op Expedia of Airbnb.

De Malediven zijn wereldberoemd vanwege het warme en heldere water, de grote riffen en het goede zicht voor snorkelaars. Er zijn meer dan 1.000 eilanden op de Malediven, waarvan sommige gemiddeld een kilometer uit de kust liggen. Liggend op de evenaar, is er weinig seizoensvariatie in het klimaat met gemiddelde temperaturen van 26 graden Celsius (78 graden Fahrenheit) tot 27 graden Celsius (80 graden Fahrenheit) het hele jaar door.

De Malediven is een tropisch eilandland in de Indische Oceaan. Het heeft enkele van ’s werelds mooiste stranden en resorts. Het land is een archipel bestaande uit 26 afzonderlijke eilanden met een bevolking van ongeveer 373.000 mensen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *